PROMOSI MESIN TERAPI BESERTA FREEGIFT MENARIK!!!

dR JABBAR PENAPIS AIR SEMPURNA

SUDAHKAH ANDA MEMPUNYAI PENAPIS AIR DIRUMAH ANDA?
JIKA BELUM.... DAPATKAN SEGERA PENAPIS AIR DR JABBAR BAGI JAMINAN BEKALAN AIR YANG LEBIH BERSIH DAN BAIK

DR JABBAR MAMPU MENAPIS AIR DENGAN TAHAP PH ALKALI YANG TINGGI ANTARA 7.3 - 7.5 YANG OPTIMA DENGAN KESIHATAN SEL MANUSIA.

DR JABBAR MENGUBAH MOLEKUL AIR BIASA UNTUK MEMUDAHKANNYA MERESAP KEDALAM BADAN SEKALIGUS MEMBUANG TOKSIK DALAM BADAN DAN MEMBANTU PEREDARAN DARAH.

DR JABBAR MEMPUNYAI 7 PENAPIS BERMUTU TINGGI MENGGUNAKAN TEKNOLOGI JEPUN & KOREA DAN MAMPU MENJANA "AIR HIDUP" MERANGKUMI:
  • PENAPIS SERAMIK YG MEMPU MENAPIS HABUK, KOTORAN, MENDAPAN KOTORAN, LOGAM TERAMPAI, BAHAN ASING DARI TANGKI SERTA PAIP LAMA
  • PENAPIS KARBON YANG DIAKTIFKAN DAN PASIR BERMUTU TINGGI BERFUNGSI MEMBUANG BAKI KLORIDA, WARNA, BAU, BAHAN CUCI, SEBATIAN ORGANIK SERTA BAHAN KIMIA DENGAN MENGGUNAKAN PENYERAPAN KARBON PERAK UNTUK MENAPIS KUMAN.
  • PENAPIS KARBON YANG DIAKTIFKAN BERKUALITI GRED A, BERFUNGSI MEMBUANG LOGAM BERAT, BAHAN BUANGAN RADIO AKTIF, BAHAN KIMIA YG MEMUDARATKAN KESIHATAN SERTA RACUN PEROSAK.
  • PENAPIS BATU MINERAL DAN RESIN PULA MAMPU MENAMBAH ION LEBIH LEMBUT BAGI MENINGKATKAN pH AIR KEPARAS 7.3 HINGGA 7.5 YANG BAIK UNTUK KESIHATAN BADAN.
  • PENAPIS BIO SERAMIK, BERMAGNET SERTA BERJANA QUARTZ KRISTAL BIO AURA PULA MENJADIKAN AIR DENGAN TENAGA MEDAN BIO ELEKTRIK TINGGI UNTUK KESIHATAN BADAN DAN BLOK KARBON KEPADATAN TINGGI PULA MENYELARASKAN AIR KEPADA TAHAP ALKALI SESUAI DENGAN TUBUH BADAN MANUSIA

SEBARANG MAKLUMAT LANJUT BOLEH HUBUNGI SAYA DI TALIAN 013-6002842 CIK ANN @ BERKUNJUNG KE SHOWROOM KAMI DI NO 194, JALAN MERDEKA, TAMAN MELAKA RAYA, 75000 MELAKA.KLIK UNTUK PERTANYAAN @ TEMPAHAN
BERMINAT UNTUK MENJADI DEALER @ STOKIS DR JABBAR@TONIK HATI? HUBUNGI SAYA 013-6002842
GOLDEN PACKAGE= RM2000 (FREE SUPLEMENT) SILVER PACKAGE = RM1300 BASIC PAKEJ= RM1000

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...